Tuesday, 21 November 2006

Assalamualaikum...

Bulan Syawal ni, murah betul rezeki aku... Alhamdulillah... Ada saja jemputan rumah terbuka dan jamuan Raya... Hari ini, syarikat aku ade buat jamuan Raya besar besaran... Cukup meriah sekali... Majlis diadakan di Kuala Lumpur Convention Centre (KLCC) bermula jam 12.00 tengahari sampaila ke tengah malam... Seperti tahun yang lepas, majlis kali ini agak simple sikit... Cuma yang lainnya, dulu tak de persembahan artis, tapi kali ini ada persembahan... Artis jemputan kali ini merupakan sifu dalam bidang nyanyian dan muzik... Siapa lagi kalau bukan M. Nasir!! Best gak persembahan dia... Dah sudah tu, ade Misha Omar... Yang tu, aku tak sempat tengok... Dah kene balik ke office sebab waktu dah abis... Kalau ikutkan hati, nak aje aku duduk situ lama lama... Tapi ape boleh buat... Tak pelah...

Majlis tahun lepas, aku yang handle... Bajet pun tak banyak, tapi still meriah gak... Aku banyak buat 'charity' tahun lepas... Ade lucky draw... Hadiah pun bukan calang calang... Ade DVD player, MP3 player, camera digital dan sebagainya... Majlis kali ini cuma ada makanan dan persembahan artis... Ermm.. As usual lah... Lain orang, lain cara membuatnye kan...

Oklah, kalian tengok le gambar2 ni... Aku nak masuk tidur... Mata dah mengantuk!


Photobucket - Video and Image Hosting


Photobucket - Video and Image Hosting


Photobucket - Video and Image Hosting


Photobucket - Video and Image Hosting


Photobucket - Video and Image Hosting


Photobucket - Video and Image Hosting


Photobucket - Video and Image Hosting


Photobucket - Video and Image Hosting


Photobucket - Video and Image Hosting


Photobucket - Video and Image Hosting


Photobucket - Video and Image Hosting


Photobucket - Video and Image Hosting


Photobucket - Video and Image Hosting


Photobucket - Video and Image Hosting


Photobucket - Video and Image Hosting


Photobucket - Video and Image Hosting


Photobucket - Video and Image Hosting

0 comment:

 

Copyright 2010 Biar Berakhirnya Di Sini.

Theme by WordpressCenter.com.
Blogger Template by Beta Templates.