Thursday, 18 January 2007

Jika minggu lepas, aku meraikan hari lahir Kak Rynn (ex-classmate DMII), minggu ni, aku menghabis masa bersama kawan baik aku pulak...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Today was his 34th birthday and we decided to have some suprise party for him... Aku rasa dia memang tahu yang today birthday dia cuma dia tak cakap pada kami.... Bila aku terserempak dengan dia kat dalam office, dia cuma sengeh2 aje kat aku...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Aku dan kawan baik sorang lagi dah janji nak celebrate kat KLCC... Kawan aku tu pun dah book tempat kat restoran 'Shroom' yang kat depan taman tu... Oklah jugak tempat tu... Sangat santai... Semalam, aku dah cari hadiah untuk dia nih... Simple but nice... Aku belikan dia set penjagaan diri memandangkan dia nie suka 'treat' himself with these kind of stuff @ home...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

After office hour, aku terus bertolak... Pukul 5.45 petang, aku terus memandu menuju ke KLCC... Nasib baik keadaan trafik tadi tak teruk... Kira kami sampai dalam masa yang telah ditetapkan... Sempat jugak aku dan birthday boy window shopping kat KLCC... Bukan ape, sementara nak tunggu yang sorang lagi tu sampai, kami pun isi masa yang ada berjalan jalan disekitar Suria KLCC... Aku tak de beli ape2 sebab tempat macam nie terlalu 'high class' untuk golongan seperti aku... Maklumlah, dah nama pun KLCC !

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Bila member sorang lagi dah sampai, terus kami menuju ketempat yang telah ditempah... Have our time and celebration kat sana... Masa tengah makan, hujan lebat turun... Suasana menjadi sejuk dan nyaman... Rasa malas pulak aku nak gerak kemane mane...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Bila perut semua dah kenyang, bermula lah sesi pemberian dan pembukaan hadiah... Aku bagi set penjagaan diri dan member sorang lagi bagi lampu perhiasan... Errmm... dari IKEA... Bila bukak, memang cantik lampu tu... Sesuai untuk hiasan rumah si birthday boy nih...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Kami lepak kat Shroom tu agak lama.... Pukul 10.00 lebih baru balik... Anyway, buat birthday boy, Azmeer... Selamat Hari Lahir dan semoga dipanjangkan umur dan murah rezeki selalu.... Nampaknya you dah ada semua... Dah ada rumah sendiri, kereta sendiri... pekerjaan yang stabil dan mantap... cuma satu benda lagi yang takde...

Bila nak ada suri rumah sendiri ??? Hehehehehheeeeeeee...

0 comment:

 

Copyright 2010 Biar Berakhirnya Di Sini.

Theme by WordpressCenter.com.
Blogger Template by Beta Templates.