Thursday, 11 January 2007



Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Today, aku memang sibuk giler... Sibuk sampai aku terlupa bahawa hari ini adalah hari istimewa buat kawan sepejabat aku...

Dia nie juga merangkap kawan sekelas ketika aku buat course DMII dulu... So, kami boleh dikatakan rapatlah... Today ialah hari lahirnya... Aku tak ingatlah yang keberapa tapi aku memang yakin yang dia jauh lebih tua dari aku... If I'm not mistaken, dia dah bergelar Puan dah cuma belum ada anak...

Anyway, aku sempatlah juga bincang dengan rakan2 yang lain buat plan untuk celebrate besday dia nih... Kalau dulu dia orang buat surprise masa besday aku, kali ini turn aku lak buat surprise... Aku ingat nak celebrate kat luar, tapi masalahnya ada antara kawan aku nie kene stay back dan ada yang nak kene balik awal... So, at the end, kami celebrate kat cafeteria bawah aje... Tak pelah, nak buat macam mane kan...

Birthday girl rasa happy sangat dengan apa yang aku dan kengkawan dah buat... Dia ingat, kami sekadar ajak minum petang aje, tapi ade benda lain... So, to Kak Rynn, Selamat Hari Lahir buat akak dan semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu...

0 comment:

 

Copyright 2010 Biar Berakhirnya Di Sini.

Theme by WordpressCenter.com.
Blogger Template by Beta Templates.