Tuesday, 27 February 2007

Aku dapat tahu yang ada perubahan untuk karnival kali ini... Pertukaran disaat saat akhir ni seringkali berlaku... Actually diluar kawalan aku pun... But, it won't affect main program for the day... Changes yang dia orang buat pun untuk majlis penutup malam tu... Yang lain berjalan seperti sediakala...

Antara perubahannya ialah: -
  1. Group aku kena buat persembahan pertama... "What??!!!... Owwhh.. mentang2 ler aku dah practice lama, suka2 hati dia orang aje nak letak group aku buat show dulu.... Mana boleh, ini tidak adil !!..." Aku tak nak ler nanti jadi kayu pengukur untuk juri buat permarkahan...

  2. Takde platform untuk buat persembahan... Semua kumpulan kena buat show guna original stage yang ada kat situ... "Ermm... aku rasa, sebelum ni pun planning aku memang ikut original stage... Kalau ada platform, kira bonus sebab show aku memang flexible..."

  3. Jumlah yang diwajibkan buat persembahan mesti lebih dari 15 orang... "Fuhh... nasib baik sebab group aku ada 20 orang semuanya"...

  4. Semua ketua kumpulan kena maklumkan kepada penganjur tema persembahan, bahan yang digunakan dan tajuk persembahan... "Well, this one is not a problem to me... Heheheheheheee..."

  5. Pemilihan juri adalah dibawah bidang kuasa penganjur.. Akan dimaklumkan kelak... "Aku rasa musykil kejap... What are they trying to do????"

Anyway, itulah antara perubahan yang mereka lakukan... So far, semuanya OK cuma aku nak kene selesaikan beberapa perkara dengan badan penganjur yang lain...

Aduhh... Dah dekat dah nih!!!!

0 comment:

 

Copyright 2010 Biar Berakhirnya Di Sini.

Theme by WordpressCenter.com.
Blogger Template by Beta Templates.