Sunday, 18 February 2007


Hari ini aku dan rakan2 berjalan sakan... Maklumlah, hari ini merupakan cuti umum untuk seluruh rakyat Malaysia sempena sambutan perayaan Tahun Baru Cina... Jadi, ramai yang mengambil kesempatan untuk pulang ke kampung mahupun ke tempat2 percutian disekitar negara...

Hari ini juga, kawan yang satu pejabat dengan aku telah melangsungkan perkahwinannya... Kedua dua mempelai ni memang satu office dengan aku... Dahlah satu office, satu department pulak... Duduk depan-belakang aje... Aku pada mulanya rasa terkejut yang akhirnya dia orang ni akan menjadi pasangan suami isteri... Masa memula aku kenal dia orang ni, tak nampak pun macam ada 'percikan' cinta antara mereka... Hehehehheehee.. Siapa tahukan??? Itulah, orang tua kata jodoh.... Pergi jauh mana pun, kalau dah ketentuan, pasti akan bertemu...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Aku tak pasti bagaimana permulaan dia orang ni, tapi aku tahu it didn't start well... Masa tu, masing2 main tolak tolak... Haa... nah kau! Sekali tolak, terus melekat !!! Tulah Shida, dulu hang tak suka, la ni... terus jadi laki hang!... Hehehhehehehehee...

Anyway, aku rasa happy sebab akhirnya dia orang selamat diijab kabulkan dengan sekali lafaz... So, bermulalah kehidupan baru buat mereka berdua nih...


To Asmadi ---> "Tahniah buat hang!... So, I believe now there will be no more sad and boring story from you... You got her in your life and I'm sure you gonna live happily ever after!... Nanti jangan lak hang malas nak turun main basketball ngan aku !... Hehhehehehehee..."

To Shahida ---> "Tahniah gak buat hang! Tak sangka hang nak kawin ngan kawan aku... Hehehe... Anyway, I'm happy for you also!!.. So, jaga si Madi nie bebaik... Tu, rumah dah siap, bila lagi nak masuk??????"...

0 comment:

 

Copyright 2010 Biar Berakhirnya Di Sini.

Theme by WordpressCenter.com.
Blogger Template by Beta Templates.