Wednesday, 28 March 2007

Today, aku melantak macam tah ape tah...

Banyak betul aku makan hari ini... Pada mulanya, aku tak sedar pun makanan yang aku order tu memang dah banyak... Aku tengok dalam menu, tu sedap... ni sedap... Pantang nampak aje, aku tunjuk tunjuk... Orang yang tukang ambik order tu, senyap ajelah...

Bila dah sampai, terkejut aku tengok meja makan aku... Penuh sampai takde ruang... Makan macam makan 10 orang!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Anyway, Secret Recipe merupakan my favourite restaurant... Gie mane2 pun, aku mesti perhati ade tak Secret Recipe... Bukan nak berlagak ke ape, kalau aku pergi tempat tu, aku rasa makanannya tak berapa sedap, at least aku boleh gie Secret Recipe... Gerenti menu yang aku nak ada kat sana... Actually, benda nie pernah jadi kat aku sekali... Masa tu aku gie outstation... So, it happens to be that place takde tempat makan yang menarik!... So, last choice, aku pergi Secret Recipe aje... Luckily ada kat situ...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

This restaurant dah jadi my favourite restaurant and has become my official restaurant... Wahh... Macam Akademi Fantasia lak, ade official penaja... Hehehehee... Coming back to the story, today entah kenapa lak aku makan banyak... Selalunya kalau aku susah hati, aku akan makan banyak... But today, nak kata aku susah hati, tak gak... Tapi nak kata senang hati, pun tak gak... Maybe because ada benda yang kurang menyenangkan aku kot...

0 comment:

 

Copyright 2010 Biar Berakhirnya Di Sini.

Theme by WordpressCenter.com.
Blogger Template by Beta Templates.