Friday, 23 March 2007

Haa...

Antara sedar dan tak, hari ini genap setahun dah blog aku nih... Hehehehee... Selamat Hari Ulangtahun "Series of My Life"... Aku pun tak sangka yang aku dah berkecimpung dalam dunia blogging selama setahun... Dan semestinya, aku akan terus menulis dan menulis sampailah aku dah tak larat nak menulis...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Aku bilang2, banyak gak ler entry aku dah buat... Every month mesti ada entry baru... Kadang2 tu dalam seminggu, tiap tiap hari ada entry... Masa tu idea tengah datang mencurah curah dan banyak perkara yang berlaku dimana aku boleh kongsi bersama dengan teman teman sekalian... Rasa rugi jika aku tak tulis... Tapi kalau tiba time takde mood dan takde idea, maka kalian akan perasan dekat seminggu lebih, blog aku bersawang dan berhabuk... Terukkan?

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Tulah, tapi aku rasa blog aku nie tak delah hebat mane pun... Aku tengok blog orang lain meletup letup dan canggih !! Rasa malu lak bila depa singgah sini... But, the fact remains... Aku menulis bukan atas dasar nak bertanding atau bersaing dengan sesiapa... Aku create blog ni sebab ingin berkongsi cerita dan kisah aku... Kadang2 aku rasa sedih ke, rasa kesepian ke... Blog ni lah jadi teman aku... Tempat untuk aku melepaskan apa yang aku rasa waktu itu...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Dan dalam masa yang sama, aku dapat ramai kawan kat sini... Ada kawan baru, dan ada juga kawan lama... I have to admit that the reason I started blogging is because of someone... Seseorang yang telah banyak menerap dan membuka mata aku terhadap dunia penulisan... Thanks to him kerana dia telah banyak memberikan aku sumber inspirasi selama ini tanpa sedar... In fact, aku rajin singgah ke blog dia... But lately nih, entry yang dia post dah mula berkurang... I guess, maybe he's too busy with his work and new life...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Blog aku ni dah mengalami banyak proses evolusi... Dah macam2 layout aku guna... Macam2 address aku pakai... Malah pelbagai nama aku dah letak sebagai blog title aku nih... Semuanya aku lakukan untuk fit dengan selera dan citarasa aku... Masa memula create tu, aku guna default layout yang Blogger sediakan... Pastu, lama2 bila dah pandai sikit, aku letak layout lain... Kebanyakkannya aku sedut/cedok dari internet... Aku nak design dan code layout sendiri, memang tak reti langsung... Kadang2 tu nak gak buat layout sendiri tapi tulah.... My knowledge is too limited and of course, I don't have proper/enough skills to do that... Lainlah sesetengah orang tu... Yang memang ada IT background and some of them with Multimedia knowledge!... When I visit their site or blog, rasa kagum dan malu sangat dengan dia orang nih... Website/blog memang canggih giler!! Rasa jeles pun ada gak... Heheheheee...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

But now, I've came back using Blogger's default layout... Entah kenapa, layout kali ini adalah yang terbaik yang pernah aku guna... And I'm thankful to Blogger Team for this...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Inilah layout aku yang terakhir dan terkini... Ok tak???


Anyway, aku juga nak berterima kasih pada semua pembaca aku... Aku tahu, blog aku ni simple dan takde ape pun... Cuma cerita aje yang aku hidangkan untuk kalian... Harap kalian suka dan rajin melawat blog aku nih... Thanks again!!!


Note:-
Aku rajin masuk blog kengkawan yang lain dan tinggalkan komen... Mana2 yang menjadi kegemaran aku, aku save dalam "Favourites" aku supaya senang aku nak masuk banyak kali... Heheheheheee...

0 comment:

 

Copyright 2010 Biar Berakhirnya Di Sini.

Theme by WordpressCenter.com.
Blogger Template by Beta Templates.