Friday, 30 March 2007

Memula sekali, aku nak ucapkan Selamat Hari Lahir buat ex-boss aku - En. Haider dan kawan kawan sepejabat aku - Abg Bad, Kak Ina dan Kak Keena...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Aku sebenarnya, tak plan ape2 pun untuk besday dia orang ni... Entah macam mane tah, tetiba aje member aku yang sorang ni arrangekan untuk celebrate besday mereka2 nih... Aku kalau orang nak arrange, aku ON aje... Just joint the crowd... Tapi kalau nak suruh aku arrange, sorry... Bukan aku tak nak arrange, tapi aku memang sibuk giler sekarang!!! Takde masa sangat nak gie uruskan besday nih...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

As for today, they've make it so simple... But still nice... Takde masak2 or bawak dari rumah... Semua tunjuk dan bayar aje... Since it involves 4 of them, so we combine all in one and make it 1 celebration... Lagipun yang joint cuma yang rapat sahaja... Not the whole department...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Kami cuma order kek kat Secret Recipe and pizza from Domino... Just as simple as that... But yet still delicious lah!!! Kami makan sampai tak hengat... Heheheheheee... Chocolate Banana taste so nice... Tapi aku still insist Chocolate Indulgence or Chocolate Mud because rasa pure chocolate yang sebenar... Pizza lak dekat 7 keping dan you guys know what?; semuanya licin licau kami keje kan...


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

0 comment:

 

Copyright 2010 Biar Berakhirnya Di Sini.

Theme by WordpressCenter.com.
Blogger Template by Beta Templates.