Tuesday, 15 May 2007

Entry sepesial ini aku tujukan khas buat kawan sepejabat aku, Alinur Ashikin bt Ali yang telahpun mendapat transkrip dan overall result untuk AMII nya...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Actually, dia dah graduate lama dah, tapi sampai semalam, dia tak dapat2 lagi transkripnya... So, orang cakap kalau takde benda2 ni, jangan gelar diri sendiri dah graduate... Takde bukti yang kita dah complete all our papers...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

So, today dia rasa happy sebab akhirnya segala usaha dan perit jerih datang kelas setiap hari Sabtu telah terbayar... Tahniah dari aku dan rakan2 yang lain...


Note: -
Kak Ali, tahniah dan semoga berjaya dimasa akan datang... Walaupun kau ada bawak 'toyol' dalam kelas, ianya sedikit sebanyak telah membantu kau untuk berjaya... So, lepas ni kau ajar Fizah pulak macam mane nak berjaya macam kau sekarang... Heheheeeeee...

0 comment:

 

Copyright 2010 Biar Berakhirnya Di Sini.

Theme by WordpressCenter.com.
Blogger Template by Beta Templates.