Monday, 18 June 2007

Heheheheee...

Surprise dengan tajuk entry aku kali ini?

Aku sendiri lagi terkejut tatkala benda ini terjadi kat aku... Masa aku takde kat tempat duduk tadi (tak silap aku, masa aku gie solat kot.....) ade insan yang pemurah letak something atas meja aku... Lepas aku balik, aku memang tak perasan sebab benda tu dia letak kat ceruk meja... Bila aku nak capai file, baru aku perasan...

Aku ingatkan ape tadi, bila bukak2 ade satu kotak berjenama 'Famous Amos' berikat dengan reben kaler maroon... Siap ada bunge atas reben tu... Cute!... Pastu, kat envelope tu (of course dia pakai envelope recycle, company aku punye) dia tulis "For You, With Love..."

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Aisehhh... Peminat mane laklah yang bagi hadiah kat aku ni... Kalau ikutkan kotak tu, macam kotak biskut... :) And then, cara dia wrapping, for sure bukan jantan yang bagi... Sure awek yang kasi ni... Yang peliknye, dia tak letak pulak nama ke ape... Sign pun takde... Cuma ayat tu ajelah yang dia tulis kat atas envelope tu... Yang slacknye, dia gie guna envelope recycle... Hehehee.... Tak cukup budget kah ???? Heheheheheeee....

Anyway, aku terpinga pinga kejap... Semua orang yang diduduk kat sekeliling aku, aku tanya... Tapi semua cakap, mereka tak perasan sape yang letak... In fact, Kak Piah yang duduk belakang aku ni pun tak tahu... Hehehehee..... Dalam hati, aku rasa seronok "Wahhh... ade gak yang minat kat aku ni yek... muke takde lah hensem mane pung..." Heheheehee...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Anyway, pada orang yang bagi hadiah ni (kalau dia bacalah blog aku nih), terima kasihlah banyak2... Nak kata ko bagi sempena besday aku, tarikhnye lambat lagi... Entah ape occasion, aku pun tak tahu... Anyway, thank you very the much ! Nanti aku makan cookies ni (kalau betul cookies) ye....


6 comment:

meera said...

nak beskuttttttttt tu leh tak :D

uiks! ada peminat rahsia la... hehehe

kita pun nak jadi peminat dia lah tapi tak rahsia... boleh? muahahaha :p :p

aria ayumi said...

huhu ase br kejap je xjenguk blog reez.. alih2 dh byk entries... siap ade entries cookies agi... uhuk... jeles neh... :p

faisal said...

waaaa, bestnye ada peminat reez,hehee..mesti dia dah lama try nak kenen2 ngan reez ni,hehee...tapi envelop opispun kita okla sbb org tak syak,hihiii

Reez said...

Kak Meera...

Meh ler sini ambik sikit biskut ni.. Reez tak abis ni.. Tapi takleh ambik semua ye...

Heheheee...

Boleh je, nanti best sikit dapat banyak hadiah.. Heeheheeeee..

Reez said...

Mane Diya...

Reez takler serajin Diya tulis entry... Reez skarang kebizian dgn keje kat opis ni haa... Reez hanya sempat balas Msjbox aje...

Nak ke cookies ni? Meh ler sini datang ambik...

Heheheheeeeee...

Reez said...

Tulah Cai...

Reez pun tak sangke ade peminat kat dalam opis ni... Tapi masuk akal gak sebab lepas merge ni ade lebih 2,000 staff dan rata2 nye muka baru... Tak mustahil kan?

Ermm... Dia pakai envelope opis, senang sikit Reez nak carik.. Heheheeee...

 

Copyright 2010 Biar Berakhirnya Di Sini.

Theme by WordpressCenter.com.
Blogger Template by Beta Templates.