Monday, 25 June 2007

Waktu lunch tadi, opis aku ade buat makan2 tergempar... Tak rancang ape pun, terus order dan makan... Semua ni dilakukan sempena pemergian seorang lagi rakan sepejabat aku... Dia dapat better offer kat company lain....

Sorang demi sorang blah... Tinggal ler brape kerat kat opis aku ni... Makin lama, makin takde orang... Kerja lak, makin lama bukan makin susut... Bertimbun timbun atas meja... Siape nak buat? Aku pun tak tahu...

Apa yang pasti, mane kerja aku, aku buat... Kerja yang ditinggalkan orang lain, aku buat kemudian... Tangan aku cuma ada 2 aje... So, hendak tak nak aku kene concerntrate kerja aku dulu... Susah kalau kerja dengan customer ni... Hati orang nak kene jaga (tapi hati aku... siape nak jaga??? Huaaarrrgghhh....)

Aku selalu merayap blog orang lain, ada yang cerita pasal masalah diaorang kat tempat kerja... Normal lah tu, kalau takde problem, bukan bekerja namanya... Aku harap kesemua masalah diaorang tu takde lah sampai menggugat kesihatan dan kedudukan diaorang kat tempat kerja... Sometimes, kita tak boleh ikutkan sangat problem ni... Take a deep breath and try to tackle the situation... If can't then better ask for help...

To Shuhaili yang membaca/bakal membaca entry aku ni, "Good Luck to You!... All the Best..."

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket



0 comment:

 

Copyright 2010 Biar Berakhirnya Di Sini.

Theme by WordpressCenter.com.
Blogger Template by Beta Templates.