Tuesday, 26 June 2007

Lately ni, aku rajin sangat tulis entry panjang2.. Sampaikan ramai tegur aku... Begitu detail penerangan aku terhadap satu2 entry yang keluar...

Bila aku fikir2 balik, perlu ke aku nak buat entry panjang2 ni? Larat ke orang nak baca entry aku? Kadang2 aku kesian gak dengan pembaca dan pelawat blog aku nih... Kene go through line by line untuk faham overall story...

Sorry ye pada semua... Aku memang takleh nak stop bila menaip... Bila tangan ni start aje tekan butang keyboard, otak aku pun ligat sekali menyusun ayat untuk entry yang bakal di'post' kan... And kebanyakkan entry tu, is about real story on what is going on with my life... Tapi ada gak entry sampingan yang aku masukkan dalam ni untuk dikongsi bersama dengan kalian semua... Kalau aku ade terbaca apa2 artikel atau e-mail, dan info yang aku dapati tu bermanfaat, aku akan publishkan... At least, semua orang dapat kebaikan dan pengajaran darinya...

Sesetengah orang, tak suka cerita panjang2... Very short and simple.. Tapi senang faham... But some people, suka membaca sambil menghayati... Jadi, jalan cerita dan konsep dapat difahami... Aku tak tahu kalian jenis yang mane satu...

Oklah, untuk kesekian kalinya, aku tak nak elaborate panjang2... This time, aku cuma nak post beberapa gambar yang aku rasa menarik dan dapat merehatkan minda kalian...

Enjoy yourself yaa...

Cheers,
Reez


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket



 

Copyright 2010 Biar Berakhirnya Di Sini.

Theme by WordpressCenter.com.
Blogger Template by Beta Templates.