Tuesday, 19 June 2007

Lepas Maghrib tadi, aku boring dok kat opis lelama...

Abis aje solat, terus aku blah... Masa sampai opis pagi tadi ingat nak cabut awal... Rasa penat dan ngantuk! Tapi bila sampai aje waktu balik, segar bugar lak bijik mata nih... Tak rasa penat dan ngantuk lak...

Terus aku melencong ke Mid Valley jab... Saje gatai gie sana tengok2 barang... Nak beli belah, fulus takde... Heheheeeee.. Gaji belum masuk lagi beb! Tengah bulan dah ni... Kene bajet2 sikit... Nanti kang, tak makan lak aku...

Banyak kedai aku masuk, sampai amoi2 kat situ jeling2 kat aku sebab tak beli ape2... E ehh... Suke aku la aku nak beli ke idak... Yang kau gie ngekor aku sape suruh??? Heheheee... Aku round kat LG, G sampailah tingkat atas... Macam2 kedai aku masuk... Kedai video, kedai pakaian, kedai bunga (alamak, hari ni besday Kak Retna kan???), kedai alatan sukan, kedai kasut.... Semualah.... Kedai ape lagi aku tak mention yek?

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

And then aku masuk F.O.S.... Ingatkan nak survey T-Shirt kasual... Ok gak, banyak variety kat situ... Harge pun, boleh lah tahan... Masa aku pusing2 dalam F.O.S yang besar gedabak tu, mata aku tertarik kat beberapa pasang pakaian ni... Comel sungguh! Actually pakaian ni untuk budak2... Comel sangat....

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Terus aku teringat kat anak kawan opis aku yang sorang ni... Omaknye adelah pesan suruh tengok2 baju untuk anak dia... Katanya nak bawak gie Family Day... So, kene sangatlah tu... Ada a few yang menarik dan sesuai... Memandangkan, gaji belum masuk, aku tengok dan ambik gambar ajelah... Tak sanggup aku nak gesek kad lagi... Pasni bleh aku tunjuk kat dia...


6 comment:

aniwrad said...

Bagus la reez. Esok lusa kalau nak belikan baju anak-anak u, senang la sebab dah expert.. hihihihi

happy wednesday ;)

.::{ uMIe }::. said...

iks... jangan ngajo anak2 pakai pakaian seksi2 beb... :p

faisal said...

reez, ni mcm bukan baju budak kecik je...tu mcm seluar org pompuan je..heheee

Reez said...

Aniwrad..

Heheheee.. Esok kalau anak2 Reez, tak pakai macam ni.. Seksi.. Hehehee...

Kalau Reez nak beli gak, mungkin untuk anak kucing Reez kot.. Kui.. kui.. kui...

:)

Reez said...

Umie...

Takkkkk.... Insya Allah, Reez tahu batas2 agama.. Thanks for the reminder...

:)

Reez said...

Acai...

Yang mane satu Cai? Yang baju kaler ungu dan seluar putih warna pelangi tu memang budak pompuan nye Cai.. Yang ade chop gambar monyet ngan suar biru tu budak laki nye... Tapi Reez tak muatlah kalau pakai sebab budak kecik punye...

Heheheeee...

:)

 

Copyright 2010 Biar Berakhirnya Di Sini.

Theme by WordpressCenter.com.
Blogger Template by Beta Templates.