Tuesday, 10 July 2007

I think, I'm moving too fast in terms of updating my site... Dalam sehari, dekat 4-5 entry aku buat dan post...

Tamak betul aku...

Ape boleh buat... Bila aku boring, inilah antara hobi aku... Mencoretkan apa yang aku rasa dalam site aku ni... Aku rasa aku nak slow down sikit... Bagi peluang pada pelawat untuk tengok entry2 aku yang lain... Aku pun sebenarnya tak harapkan sangat pelawat tinggalkan komen kat blog aku... Kalau ikutkan hati, nak aje aku disablekan bahagian komen tu... Tapi leceh la pulak sebab ada sesetengah entry tu, aku perlukan komen dari mereka... Aku pun nak gak dengar pendapat dan kritikan diaorang... Mane yang baik, aku jadikan iktibar dan mana2 yang negatif tu, aku anggap sebagai sumbangan ikhlas dari si pemberi komen... Aku hargainya...

Terima kasih pada mereka yang sudi melawat; sama ada sekadar melawat dan membaca ataupun yang meninggalkan komen serta mesej di Msjbox aku...

Kalian jangan lupa untuk datang sini lagi ye... Actually, pada mereka yang takde account tu dan rasa2 nak tinggal komen, kalian boleh berbuat demikian.. Kalian boleh guna account "Anonymous" untuk menulis didalam ruangan komen tu.. Insya Allah, aku akan review komen kalian... Cara yang sama boleh digunakan kalau kalian nak lawat blog kawan2 aku yang lain...

Terima kasih banyak banyak dan baik baik saja ya... :)


5 comment:

Masy said...

saje tinggal komen kat sini. eh tp nk komen ape ek? hehehehe~

linda said...

hai reez...boleh berkenalan.. hahahha

Jie said...

reez,

Bagi Kak Jie, seorang blogger yang matang akan membuat komen pada entry tersebut ( komen berkaitan entry ) dan menggunakan msgbox untuk tinggalkan pesanan2 rindu..heheh...atau utk chat sahaja.

Kita kadang2 memerlukan komen untuk kita simpan sedangkan kalau kita komen di msgbox akan hilang juga ,walau kita boleh save komen yg kita pilih utk save.

Tu pendapat kak jie je..org lain mgkin berbeza

Reez said...

Reez --> Kak Masy:-
Ermmm... Tima kaseh ye kak sebab singgah sini... Heheheeeee... Komen jelah ape2 pun... :D

Reez --> Kak Linda:-
Hi... Boleh aje... Silakan.... :)

Reez --> Kak Kujie:-
Terima kasih Kak Kujie singgah blog Reez dan bagi komen... Teramatlah bersetuju dengan pendapat akak... Tapi Reez x harapkan sangat orang datang dan bagi komen.. Tapi kalau diaorang bagi, Reez hargainya...

Ada sesetengah orang datang sekadar ingin membaca, tapi tidak meninggalkan komen... Ada yang baca dan bagi komen... Masing2 punyai pilihan...

:)

*shay* said...

dulu shay pun rasa macam tak best berblog... orang lain punya banyak komen dia dapat tapi shay ni tak berapa nak ada komen...

tapi lama2 fikir tak pe la kalau tak de banyak komen pun, ada sikit pun dah cukup sekurang2nya kita tahu masih ada yang ambil berat tentang kita... :D

 

Copyright 2010 Biar Berakhirnya Di Sini.

Theme by WordpressCenter.com.
Blogger Template by Beta Templates.