Saturday, 14 July 2007

Arrrrrgghhhhhhhhhhh....

Aku dah lewat! Jarum jam menunjukkan pukul 7.55 malam... Tanpa berlengah, dengan pantas aku capai tuala dan terus masuk ke bilik air... Mandi dan mengambil wudu'... Solat Maghrib belum ku tunaikan lagi... Nasib baik aku tak sangkut lama diatas jalan... Kalau tak, alamatnya tinggallah Maghrib aku... Nauzubillah!...

Aku ada temu janji dengan budak2 laki office aku... Nak pergi celebrate sempena birthday aku minggu lepas... Walaupun dah due, tapi tetap dia orang nak sambut gak... Aku OK je...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Actually, janji pukul 7.00 malam tapi memandangkan aku ade banyak sangat hal, tu yang jadi lambat... Dengan jalan jam lagi... Tak boleh nak buat ape dah... Aku keluar dari rumah pun dah pukul 8.30 malam... Terus drive ke Yow Chuan Plaza... Mereka semua tunggu aku kat sana...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Dari apa yang aku tahu, dia orang ni nak melalak dulu... So, KTV dah book awal awal by one of them... Setelah selesai, baru gie makan... Sebelum2 ni, gie makan dulu baru gie melalak... Kali ni aje dia orang ubah arrangement...

Aku; as usual bila dah lambat, just masuk ajelah room tu... Waktu pun dah nak habis... Cuma tinggal beberapa lagu aje... Finale nya, aku nyanyi lagu untuk dia orang... Ingatkan tak nak nyanyi tapi disebabkan dia orang semua merayu rayu suruh nyanyi, aku pun nyanyilah... Tok sah cakap pasal suara sebab aku bukannye pandai nyanyi sangat... :)

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Before keluar, sempat lagi bukak hadiah! Thanks guys for the lovely gifts... Rasa terharu dan appreciate sangat! Yang bestnye, aku dapat Parkson voucher worth RM100... Ermmm, dalam kepala otak aku, terfikir... "aku nak beli ape ye dengan voucher ni? Kalau ikutkan, banyak betul barang aku nak beli..." Heheheheeeeeeeee :)

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Majlis diteruskan dengan aktiviti melantak pulak... Tapi venuenya ditempat lain... So, aku kene bawak kereta menuju ke Johan Tomyam, Kampung Baru... Dah lama aku tak pergi tempat ni! Kali terakhir aku sampai sini 3 bulan yang lepas... Tu pun pi makan nasi lemak dekat ngan stadium tu...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Bila dah kenyang, kami berbual bual dan bersantai... Pukul 12 lebih baru balik rumah... Penat gakla...


0 comment:

 

Copyright 2010 Biar Berakhirnya Di Sini.

Theme by WordpressCenter.com.
Blogger Template by Beta Templates.