Tuesday, 24 July 2007

Alhamdulillah....

Rezeki aku murah lagi... Kalau sebelum ni ada orang bagi buah mangga kat aku, tadi aku dapat buat rambutan pulak! Heheheheeeeeee... Yelah, nak rasa buah rambutan yang aku tanam sendiri, memang takde lah... Pokok rambutan kat umah aku pun dah botak kene tebang... Jadi, kalau nak makan rambutan, kene gi beli lah...

Thanks to Kak Pijah sebab bawak rambutan yang banyak ke office... At least, kalau takde benda nak kunyah, buah ni ada...

Aku simpati dengan abg kau, kak... Kesian dia... Sampai jatuh dari pokok semata mata nak petik buah ni untuk kita orang!... Kenape tak ngarit aje dari bawah???

Anyway, thank you bery much la yek!! :)


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket



 

Copyright 2010 Biar Berakhirnya Di Sini.

Theme by WordpressCenter.com.
Blogger Template by Beta Templates.