Friday, 13 July 2007

Aku rasa terharu...

Rasa bersyukur dan berterima kasih pada mereka2 yang mengingati hari lahirku... Walaupun ianya sudah seminggu berlalu, kemeriahan dan keseronokan tetap dirasai...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Actually, ada beberapa majlis telah dan bakal dianjurkan oleh kawan2 aku kat office... Pada mulanya, aku tak tahu apa2 sebab perancangan aku, aku nak buat2 lupa... Malulah, dah tua bangka nak celebrate birthday! Sebab tu this year, aku buat planning untuk 'menjauhkan' diri dari mereka2 semua... Dengan sengaja aku apply cuti panjang dan pergi jauh2... Kebetulan, kawan aku pulak kahwin kat Kota Bharu... At least, adalah alasan nak escape... Heheheheeeeee...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Terima kasih kepada Maria, Yvonne, Loke dan Kak Rynn... Dia orang nie semua merupakan rakan sepejabat yang rapat dengan aku... Tambahan pula, masa study dulu, kami dalam satu kelas yang sama... That time, I was their class monitor... Thanks girls for the 'party' and present...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

This year, aku dapat hadiah istimewa! Aku dapat neck tie dan cuff-link dari dia orang ni... Aku suka sangat neck tie nie... Kaler maroon! One of my favourite colour... Dia orang pulak suruh aku terus pakai... Rasa sayang pulak...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Disamping tu, aku dapat hadiah dari Kak Rose, kakak kat office aku ni... Aku ngan dia quite close jugak... Something small tapi very nice! Aku suka sangat gift yang dia bagi... Tak expect pun dia nak bagi benda tu... Dia bagi aku handphone stripe yang ade tulis nama aku... Siap ada batu2 permata lagi... Cantik! Kalau budak2 perempuan, suka sangat ngan benda2 macam ni... Aku pun suka sebab nampak exclusive... Yang penting dan mahal sebab nama aku kat situ... Heheeheeee...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Malam karang, ade satu lagi majlis dengan bebudak laki office aku... Entah kali ni dia orang nak bagi surprise ape lak... :)


4 comment:

faisal said...

waaa, bestnye dapat byk hadiah reez:) *jelesnye,hehehee...bagusla reez ni sekurang2nya acai bleh lihat yg reez ni ramai yg org suka dan senang berkawan ngan reez:)

kalau tak, takkanla diaorg sanggup bagi present ngan celebrate reez punye besday, ceewahhh...:)

Reez said...

Heheheeeee...

Acai nak hadiah? Meh Reez hantarkan kat Acai :)

Reez rasa bersyukur kerana ramai yang sudi berkawan ngan Reez ni... Takde ape yang istimewanya pasal Reez ni, budak kampung je...

Bila Reez berkawan, Reez tak expect ape2 selain dari ikatan persahabatan yang ikhlas... Itu yang penting bagi Reez... Tanpa hubungan persahabatan yang kukuh, dunia kita akan jadi suram dan bosan (bagi Reez la)...

Reez nak ucapkan terima kasih pada Acai sebab jadi salah seorang dari sahabat Reez!

:)

KhaL said...

ari jadi ke berapa ni reez? sorryla xleh nak on9. tenet cam @#$%^& :)) epi belated besdei!

Reez said...

Heheheheeee....

KhaL rase2 yang keberape? Reez nie takde lah muda sangat... Tua pun tak tua... Average aje... :D

Sian tenet tak OK lagi yek? Sabor, esok org tu datang repair...

Tengkiu... :)

 

Copyright 2010 Biar Berakhirnya Di Sini.

Theme by WordpressCenter.com.
Blogger Template by Beta Templates.