Tuesday, 10 July 2007

Bila aku dapat MC dua hari (semalam ngan hari ni), aku rasa seronok lak... Entah, tiba2 aje aku rasa malas nak pergi kerja esok... Heheheeeee...

Adehhh... Penyakit lain pulak dah datang! PENYAKIT MALAS...

Aku bersyukur sebab merah dimata aku dah semakin lama semakin hilang... Terima kasih kepada dadah "Neomycin & Dexa", "Cetrizine" dan "Diclofenac Na" - adehhh, pelik2 nama dadah ni... Apesal la diaorang gie letak nama yang sampai berbelit belit lidah nak sebut!

Disebabkan dadah2 yang 'dibenarkan' ni lah, mata aku dah OK balik... Sambil2 tu, aku terpaksa berpantang beberapa perkara agar cepat sembuh... Well, aku no hal kalau nak suruh pantang... Bukan macam sesetengah orang yang main belasah aje... :)

Aku rasa pelik, bila sakit mata, ade ke dia bagi makan pil? Bukan ke sepatutnya bagi ubat titik kat mata tu? Yang macam Eye-mo tu?... Yang sakit bukan bahagian dalam badan... Nie part mata aje... Ermm.... musykil, musykil.... Anyway, mesti ada la tu penjelasannya... Aku bukannye doktor... Hanya doktor saja yang tahu relevant nye... Since dia dah bagi ubat tu, aku telan ajelah... Nak baik punye pasal, ikut aje arahannya...

Chowww...


 

Copyright 2010 Biar Berakhirnya Di Sini.

Theme by WordpressCenter.com.
Blogger Template by Beta Templates.