Monday, 9 July 2007

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Aku nak ucapkan "Selamat Pengantin Baru" buat kawan aku yang sorang ni; Hafiz Mohd Adham dengan isterinya, seorang yang manis, kecil molek Melissa bt Haji Sukry... Majlis akad nikah telah berlangsung pada 29 Jun 2007; disempurnakan oleh Mufti Besar Negeri Kelantan di masjid negeri iaitu Masjid Muhammadi, Kota Bharu, Kelantan...

Ada beberapa acara yang aku nak ceritakan tapi aku rasa, aku akan hold dulu... Bukan apa, memang panjang giler kalau aku cerita kat sini... Aku ke Kota Bharu masa cuti panjang yang lepas (dari 28 Jun sehingga 4 Julai 2007) adalah kerana utk menghadiri upacara penikahan dan persandingan dua mempelai yang sama cocok, sama padan ini... Nantikan entry aku ya...

Sementara tu, aku kepilkan beberapa keping gambar untuk tatapan kalian... Ini antara gambar yang sempat aku snap menggunakan camera handphone aku... Gambar yang lain dalam kamera besar (belum download lagi... Heheheeeeeee)




Koleksi hantaran dari pihak perempuan:-


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket



Tempat berlangsungnya acara:-


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Pelamin tempat berinai... Lawa kan? :)

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Tempat memotong kek perkahwinan dan 'melepaskan burung merpati' :)


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Meja makan beradap... Kerusi tengah tu untuk VVIP (siape ye?)


3 comment:

KhaL said...

ni KB ker? kat mana?

Reez said...

Ha ah KhaL...

Kat KB (Kota Bharu) bukan Kampung Baru, KL ye... Heheheheeeee...

Nie majlis kat umah perempuan... Kat bandar KB...

:)

Umah ko kat mane lak?

FZ said...

cantiknyerrrrrrrrrrrrr....sedih tk dpt pi ari tu...

 

Copyright 2010 Biar Berakhirnya Di Sini.

Theme by WordpressCenter.com.
Blogger Template by Beta Templates.