Monday, 23 July 2007

Sebentar tadi, aku dapat satu utusan... Utusan dari bakal raja sehari...

Kawan merangkap classmate aku bakal menaiki takhta pelamin tak lama lagi... "Utusan Raja Sehari" baru aje diserahkan sendiri oleh tuan punya badan... Aku menerimanya dengan senyuman lantas kata kata usik mengusik keluar dari mulut aku...

Biaselah, aku memang suka ngusik kawan2 nih... Dah memang perangai semula jadi aku... :)

Anyway, I'm happy he's getting married... Dulu aku pernah cakap kat dia yang aku akan buat sesuatu for his wedding... Tapi skarang, aku tak pasti sebab on the wedding day tu, aku takde kat KL!!! Dah ada planning yang lain... Rasa sedih lak gak sebab tak dapat hadir majlis perkahwinan dia nanti...

:(

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket



2 comment:

faisal said...

waaa, maksudnya tuan hamba dah tak lama lagi mengikut firasat hamba nih,heheeeee

Reez said...

Apa???!!!

Mengikut firasat tuan hamba, hamba ini tidak lama lagi? Apa maksud tuan hamba yang sebenarnya??

Terangkan pada hamba yang sememangnya berada didalam 'gelap' ini... Biar jernih keadaannya...

Heheheeee... Berhamba hamba lak... Mentang2 ler ade gambar keris kat situ, terus tukar suasana yek..

Anyway, ade rezeki dapatlah Acai kad kawin Reez.. So far, tanda pun takde... Tapi tanda lain, adelah...

Heheheeeee...

;)

 

Copyright 2010 Biar Berakhirnya Di Sini.

Theme by WordpressCenter.com.
Blogger Template by Beta Templates.