Thursday, 9 August 2007

Masa teramatlah suntuk... Aku tidak pasti sama ada aku sempat untuk menyiap kerja kerja yang tempoh tamatnya lusa... Dari perkiraan aku, baru 30% siap... Ada lagi 70% lagi masih tergantung!

Adehh... Pening kepala aku dibuatnya... Banyak betul benda yang URGENT dan setiap satu memerlukan perhatian aku... Tambahan pula, rakan setugas tiada dipejabat... Seorang, cuti bersalin dan seorang lagi dah tak menang tangan nak melayan kerja2 yang ada...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Aku tawakkal ajelah pada Allah... Moga moga aku sempat siapkan kerja sekolah aku... Konon2 nya aku nak siapkan waktu lunch tadi, tapi tak sempat sebab kesibukan yang melampau... Terpaksa aku tangguhkan dan buat waktu lepas pejabat... At least, takde orang nak kacau aku buat kerja... Oklah, bergerak la sikit kerja2 tu... Tapi tak banyak mane pun siap... Bawak pulak balik ke rumah...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Esok, dah tak boleh nak completekan sebab aku nak kena berkemas... Sabtu, aku nak kena travel jauh... Barang, satu pun tak packing lagik! Adehhhhh....


1 comment:

faisal said...

erk, assignment apa ni reez? mcm amik master je,huhu..:)

 

Copyright 2010 Biar Berakhirnya Di Sini.

Theme by WordpressCenter.com.
Blogger Template by Beta Templates.