Monday, 6 August 2007

Hari pertama di minggu kedua dalam bulan Ogos... Rasa seronok yang teramat sangat selepas 2 hari berehat dirumah...

Aku tidak kemana mana... Duduk terperap dalam bilik aku sambil layan Internet... Tapi kolum aku ni tak juga dikemaskini... Heheheheeeee... Tak de benda nak cerita, sebab tu tak de keluar entry baru... Nak pi jalan2 kat blog kengkawan, mood nak membaca lak takde... Nanti2 lah... :)

Cuma Jumaat lepas, balik dari office terus ke KL Convention Centre... Saje gie tengok barang2 IT yang dipamerkan dalam PC Fair II... Kononnye nak beli Bluetooth adapter untuk PC office, tapi tak gak berbeli... Entah, bila aku tengok aje benda tu, tak rasa nak beli pulak... Rasa macam takde kepentingan... Walhal, aku banyak transfer data dari PDA aku ni masuk dalam PC!! Eventhough boleh pakai USB cable, aku rasa lagi selesa pakai wireless Bluetooth... Tengoklah, kalau rajin petang karang aku ke Low Yatt...

On Saturday dan Sunday, entah macam mane aku jadi gian nak download MP3 dari internet... Sampai macam2 lagu aku sedut... Penuh folder "My Music" aku ni... Heheheheeeee.. Dari lagu Melayu ke lagu Omputih, semuanya ada... Yang paling best layan lagu dulu2... Ramli Sarip, Lefthanded, Search, Wings dan sebagainya... Tapi sayang, ada lagu yang aku nak, takde... Mungkin sebab terlalu lama sangat kot... Nak beli album, sure dah takde dah...

Download punye download, sampai tak sedar hari dah malam... Makan tengahari pun boleh skip!

Teruknya aku !!!!


3 comment:

Jie said...

hohoho...mmg sakan tu kalo dah gian..sik bek kakjie ni jenis malas nk donlot²...belum berjangkit lagi kot...antibodi kuat..hehehehe

faisal said...

reez, nak lagu skit,hehee..bestnya kat umh ada internet,hehe..kat umh acai stremyx pun tak cover lagi,hehe..maklumlah jauh di pandalaman,heheeee

chot said...

serius aku xpernah g pc fair...pasal dia buat xkena pd masa aku...eheh

 

Copyright 2010 Biar Berakhirnya Di Sini.

Theme by WordpressCenter.com.
Blogger Template by Beta Templates.