Tuesday, 28 August 2007

Aku sampai awal pagi ni...

Pukul 7.00 aku dah berada depan PC aku... Padan muka... Takut nanti jadi macam semalam, naya... Aku tak sanggup dah!

Sampai office, aku tak tahu nak buat ape... Mata masih ngantuk (ade pening2 sikit)... Nak gie sarapan, food court kat bawah tu baru aje bukak pintu kedai... Ape pun takde... Perut dah 'menjerit jerit' mintak di isi... Adehhh.... Terpaksalah aku korek segala isi kandung drawer kalau2 ada bahan makanan... Nasib baik ade biskut kering (stock hari Jumaat lepas) yang aku simpan... "Leh cecah ngan air milo ni...."

Sementara tunggu pukul 8.00, aku belek2 la surat khabar atas meja aku... Semalam ambik dari lobi (maklumlah, surat khabar free) tapi tak sempat nak baca... Sempat tengok gambar2 aje... Belek punya belek, rata2 banyak cerita pasal kemerdekaan dan berita tempatan... Ha ah, lagi 2 hari aje kita nak merdeka... Merdeka lak, bukan calang2 merdeka... Tahun ni, dah 50 tahun kita merdeka! Bestnyeeeeee....

And then, aku teringat satu perkara... Aku sepatutnya nak publish satu entry pasal merdeka... Tapi sampai la ni, tak buat2 jugak! Adehhhh... Bila lah aku nak start buat ni... Dah ler banyak entry aku tak buat (which high possibility of backdating), nak lawat blog kawan2 pun aku takde masa... Ada banyak favourite blog yang aku save tapi dah lama aku tak gie jenguk... Sian dia orang... Mesti dia orang fikir aku dah tak minat nak baca entry dia orang... Kalau tak pun, mesti ada something yang dia orang fikir... :(

I'm so sorry... Niat dihati memang nak lawat.. But the fact is, aku bangun pagi, siap terus gie kerja... Balik kerja, langsung tak tengok internet... Dulu selalu aku update laman aku waktu malam.. Tapi sekarang, waktu malam mata aku berat sangat... Lepas Isyak, kelopak mata ni dan tak boleh nak angkat lagi dah... Terus nak 'zzzzzzzzzzzzz'


 

Copyright 2010 Biar Berakhirnya Di Sini.

Theme by WordpressCenter.com.
Blogger Template by Beta Templates.