Tuesday, 14 August 2007

Aku dapat 3 jemputan sekaligus...

Ketiga tiga jemputan ini merupakan jemputan ke majlis persandingan kawan kawan aku yang kesemua adalah bekas ex-officemate... Cuma yang seorang tu aje sepupu aku...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Pening! Mane satu aku nak pergi... Kalau tak pergi, takut nanti ada yang berkecil hati... Kalau pergi jugak, entah sempat entah tidak... Majlis sepupu aku tu kat Wangsa Maju (which is very near to my house), yang seorang kawan aku tu kat Cheras Perdana dan seorang lagi kat Seremban...

Kesemuanya berlangsung pada hari yang sama; hari Ahad, 19 Ogos 2007... Tulah, mungkin sebab cuti sekolah kot... Pasal tu ramai buat kerja kahwin hari tu...

Maybe, aku akan dahulukan ahli keluarga aku kot... Satu, sebab dia adalah ahli keluarga aku dan keduanya rumah dia dekat ngan umah aku... Pakcik dan makcik siap datang umah hantar kad jemputan... Yang lain2 tu, cuma kirim dari kawan2 aje...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Dah selesai, aku akan hantar mak ngan abah balik umah dan terus ke Cheras memandangkan lokasi tu adalah kedua terhampir dengan aku... Tengoklah, kalau sempat lagi, Insya Allah aku akan terus ke Seremban lak... Kalau tak, tak delah aku pergi kot... :)

P/s:-
Kalau ada diantara kalian yang nak naik pelamin dan nak jemput aku (Heheheheeeee... perasan) kalau boleh elak2kan lah time cuti macam ni... Susah gak orang nak datang... :)


1 comment:

faisal said...

waaahh, terasa mcm dah akhir tahun je dapat byk kad jemputan kan reez..:) emm, mungkin cuti seminggu ni ramai yg amik kesempatan kahwin..acai baru je selesai shooting kat umh member kahwin tu..:) penat tak hilang lagi ni..tapi aapa nak buat kena siapkan keje tertangguh tu..edit majlis diaorg mybe selepas siap sume tu..:)

 

Copyright 2010 Biar Berakhirnya Di Sini.

Theme by WordpressCenter.com.
Blogger Template by Beta Templates.