Thursday, 2 August 2007

Aku rasa aku sedikit ketinggalan dalam bab2 cerita kat panggung wayang ni... Semenjak dua menjak ni, aku sedikit sibuk sehingga takde masa sangat nak pergi tengok wayang... Lately ni aje aku ade peluang nak pi GSC menonton cerita yang aku nak tengok sangat...

Mungkin korang ada yang dah tengok cerita2 ni...

Semalam, aku gie tengok Transformers... Sepatutnya aku gie tengok movie ni minggu lepas tapi macam yang aku cakap, aku tak sempat pun nak gie... Jadi, hari Isnin lepas aku gamble la tengok website GSC kalau2 Transformers masih lagi ditayangkan...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Nasib aku baik, masih ada lagi showtimenya... Tapi tak banyak option sangat sebab movie nie dah lama dah ditayangkan... Sekarang, tengah hangat dengan action movie "Flash Point"... Eventhough showtime tak banyak, masa aku masuk panggung semalam, penuh gak! Aku pun pelik, aku ingatkan dah hujung2 nie tak ramai lah orang nak tengok Transformers ni... Sangkaan aku silap...

Aku memang suka tengok movie ni... Memang betul2 la ape yang korang cakap yang movie nie best! Effects yang digunakan sungguh cemerlang... Aku tak nampak pun sleck kat mana mana... Jalan cerita pun tak membosankan dan ada waktu, aku rasa macam aku sendiri yang jadi "Sam Witwicky" dalam cite tu... Heheheeeeeee.... So far, aku tak pernah ler tengok movie special effects yang sebaik ini... No wonderla ramai yang berpusu pusu nak tengok...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Seminggu sebelum tu, aku sempat gak tengok cerita Harry Potter and The Order of Phoenix... Oklah cite tu... Director yang buat cerita ni pandai sebab tang ending tu dia buat tergantung... So, kalau nak tahu, kena tengok cerita Harry Potter yang seterusnya; Harry Potter and The Half Blood Prince...

Kalau nak dibandingkan kedua dua cerita ni, aku lebih berkenan tengok Transformers lagi... Kalau ada peluang, aku akan tengok sekali lagi... Cerita special effects macam nie tak best tengok kat TV rumah... Tengok kat panggung baru happening!


1 comment:

faisal said...

acaipun ske tengok transfomer tu,hehee.mungkin sbb dia lebih memberi kesan kat hati kita sejak kecik,hehee...tapi harry potterpun best gak sbb dah ikut dari epiosod pertama lagi,heheee

 

Copyright 2010 Biar Berakhirnya Di Sini.

Theme by WordpressCenter.com.
Blogger Template by Beta Templates.