Tuesday, 11 September 2007

Waktu aku tengah bercakap ngan kawan aku, tiba2 aku terdengar suara budak2 menjerit... "Anak siapalah pulak yang datang kat office aku nih..."

Pastu tiba2 aje aku rasa macam ade orang berdiri sebelah aku... Aku pandang kiri, pandang kanan, tak nampak ape... Bila toleh kebawah aje....

"Aaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh..... Budak 'barugas' dah datang!!!!!"

Siape budak 'barugas' yang aku maksudkan ni??? Aaa... kalau kalian nak tahu, budak nie anak kepada kakak angkat aku kat office ni haa... Dulu aku ade buat entry pasal dia ni... Masa tu dia baru aje lahir... Kecik lagi...

Sekarang dah besau... Dah berjalan dan dah lasak... Rupa tak ubah, tang mata dan muka dia sama macam dia lahir dulu... Tetap cute macam waktu dia baru lahir!... Geram betul aku dengan dia.... Dah ler putih! Adeehhhhhh........

Saje aku ajak dia, nak dukung dan sebagainya, tapi dia jual mahal!... Tak nak kat aku... Tapi tak nak, tak nak pun, pandang pandang... Sampai jalan pun menonong aje... Siap pusing kepala 360◦... Heheheeeeeeeeee....

Tulah budak2.... Agaknya dia tak biasa lagi ngan aku... Mak dia siap pesan, "kalau kau nak dia datang kat kau, kau kene umpan..." Adehhhhhh, nak kene rasuah lah pulak... Heheehheeeeee... Semua tempat yang dia jalan, semua orang mesti nak usik dia... Biasalah, budak kecik.... Tapi kalau 'baby' besar, takde sape nak layan... Heheheheeheeeeeeeeeee....

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket



2 comment:

faisal said...

comelnye reez budak nih,hehehe..bila reez nak dukung anak sendiri plak,hehehe..:) kat sinipun akk2 tu slalu bawak anak2 diaorg ke ofis,hehe..:) sampai ank2 diaorg kenal kat kitorang sume,heheee

Reez said...

Tulah Cai...

Budak nie memang favorite Reez... Selalu Reez dok tanye mak dia "bila nak bawak datang office???" Heheheheeeeeeee...

Tulah Cai, orang tua2 cakap, kalau kita dah suke sangat budak2, tu tandanya dah dekat dah tu.. Heheeheheeeee...

Insya Allah, ada rezeki nanti berkawinlah Reez dan timang cahaya mata... Nie Acai tanye Reez ni, Acai tu bila lagi.. Kekekekekekekeeeeeee... *lariiiii

 

Copyright 2010 Biar Berakhirnya Di Sini.

Theme by WordpressCenter.com.
Blogger Template by Beta Templates.