Tuesday, 13 November 2007

Baru2 ni, office aku buat satu pertandingan... Agak pelik gak pertandingan ni sebab tak pernah dibuat orang... Aku rasa kalau aku explain lepas ni, mesti ramai yang akan tergelak (sekurang kurangnya) ataupun tersenyum kambing... Heheheehee...

Anyway, pertandingan yang aku maksudkan ialah Pertandingan Senyum... Ishhhh... macam manelah rupanya kalau nak buat pertandingan ni dan obviously, senyum yang macam mane kah yang akan dinobatkan sebagai johan?...

Anyway, kat floor aku, ada a few candidates yang masuk... Jenuh gak nak cari peserta sebab masing2 malu kucing... Asal nak ambil gambar aje, semuanya melarikan diri... Apa daaaaa....

Aku secara tidak langsung ditugaskan untuk menangkap gambar mereka dan menghantarnya pada pihak penganjur... Memandangkan notis yang diberikan terlalu singkat, aku tak bawak pun kamera dan terpaksa bergantung sepenuhnya dengan kamera PDA aku... Nasib baik gambar OK (walaupun kualiti tak sebagus kamera sebenar)... Boleh la tu, janji ada...

Jadi, pendapat kalian, senyum yang mana satu yang nampak OK???

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket



2 comment:

aria ayumi said...

uhup. ade jugak pertandingan senyum yek. xpenah jumpa agi pertandingan cenggini.

diya ase, akk yg nombor 3 tu nampak senyuman die sweet banding yg lain. even die senyum tak nampak gigi. huhu

p/s-reez, diya baru pasan reez nye tinggi kat profile. 5'11''. perghh. sangat jauh beza dgn diya. diya cuma 5'1'' aja. hahaha

Anonymous said...

My name is Harold Witherspoon I was browsing internet and found your blog. The author did a great job. I will subscribe to your RSS feeds. Thank you for your contribution. I am a web designer myself. And here some examples of the websites that I designed for canadian payday loans payday loans in canada company.

 

Copyright 2010 Biar Berakhirnya Di Sini.

Theme by WordpressCenter.com.
Blogger Template by Beta Templates.