Thursday, 31 January 2008

Aku ke"cuti"an <-- ada ke perkataan ini??? hari ini...

Kerja sekolah aku tak siap... Nak submit hari Sabtu ni... Pastu ada test pulak pada hari yang sama... Jangan cakap pasal revision, buku memang tak bukak seminggu yang lepas... Sebok sangat dengan kerja2 dipejabat sampai takde masa nak selak mukasurat dalam buku yang sentiasa berada didepan mata...

Tiap2 hari, asyik berangkut buku dari rumah ke pejabat; pejabat ke rumah... Tapi tak gak berbukak... Kesian buku tu...

Ape nak jadi dengan aku ni !!!!!.......

4 comment:

Encik KhaL said...

ko skolah part timer ker?

Reez said...

A'ah Encik KhaLx...

Dulu masa sekolah, aku banyak memain... La skarang ni baru terhegeh hegeh nak blaja...

:D

Aku sekolah part time... Nak buat full time macam ko, aku tak leh.... Keje bro, keje.... Sekolah, sekolah gak... Duit pun kene pastikan masyuk tiap2 bulan...

:D

Encik KhaL said...

aku part time la. hehehehe

Reez said...

Oooo..

Kenape ko buat part time? Kenape tak full time?

Ko keje kah??? Ke tanam anggur kat umah???

:D

 

Copyright 2010 Biar Berakhirnya Di Sini.

Theme by WordpressCenter.com.
Blogger Template by Beta Templates.