Monday, 11 February 2008

Ermmmm.... Sekarang tengah musim orang dapat award dalam blog... Mane2 aku pergi, mesti aku akan dapat lihat dan baca entry pasal award ni...

Benda ni lebih kurang macam Grammy Award yang sedang hangat kat TV sekarang la... Bezanya, Grammy Award tu, kita akan dapat pegang, berdiri atas pentas dan bagi ucapan... Tapi award yang ini, kita akan terima dalam bentuk posting secara maya... Heheheheee... Okla tu, janji ada award...

Sebenarnya, selama aku berblogging, inilah kali pertama aku dapat award yang dikurniakan oleh kawan2 lain... Tak pernah sebelum ini dapat anugerah sebegini... Well, sesuatu yang baru dalam dunia blogging... Bagi sesetengah orang, ianya tidak memberikan ape2 makna, malah ada yang berkata, "non-sense"...

Bagi aku, it is not 'non-sense' thing... It's something to do with what you've done for them... You wrote about anything and most of the time, you wrote about people around you whether you realized it or not... Jadi, tak salah kiranya orang lain memberikan sesuatu sebagai tanda terima kasih mereka pada kita...

Alhamdulillah, aku rasa bersyukur kerana aku berada didalam golongan mereka yang diberi penghormatan... This award was given to me by
Kak E; new blogger yang baru aku kenali tahun ni... Aku tak sangka aku akan terima award ni dari dia...

"Thanks a lot
Kak E for the nice award... Reez hargai pemberian Kak E ini..."

Photobucket


Photobucket


Kalau nak di ikutkan kriteria, aku tak tahu bahagian mane yang melayakkan aku untuk menerima award ini... Aku belek2 balik blog aku... Banyak yang cacat sana sini... Gaya penulisan yang tonggang terbalik, dengan layout entah ape2 tah... Sekejap begitu, sekejap begini... Jauh lebih buruk dan teruk berbanding blog orang lain...

Tapi semua ini bukan ditentukan oleh aku... Semua terletak di tangan pembaca... Mereka lebih arif dalam menilai sebaik mana blog aku dimata mereka... Aku tidak perlu tahu apa yang mereka fikirkan... Cukuplah sekadar aku menulis mengikut keselesaan dan rentak aku sendiri... Aku berdoa dan berharap agar semua yang pernah singgah ke blog aku berpuas hati dan terhibur dengan apa yang telah aku coretkan...

Semestinya, blog ini telah membuka peluang aku untuk mengenali rakan2 blogger yang lain... Dari yang muda sampaila yang tua, lelaki dan juga perempuan, jauh mahupun yang dekat... Pelbagai lapisan masyarakat aku temui... Walaupun tidak bersua muka, ianya cukup memberikan aku pengalaman seolah-olah sudah lama kenal... Aku belajar banyak perkara melalui mereka... Sesuatu yang aku rasakan amat bernilai dan berharga dalam hidup aku...

Terima kasih kepada semua yang telah memberikan galakan... Terima kasih juga diatas segala komen, pendapat, kritikan dan pujian... Semuanya tidak akan aku lupakan dan mana yang baik akan aku dijadikan sebagai panduan untuk menjadi insan yang lebih baik... Pada mereka yang menjadi 'silent reader', terima kasih diatas kesudian anda meluangkan masa membaca laman aku ini...

To all my former commentor, my friends, thanks for making this blog a reality... You deserve more than this award...

And to those providers; Msjbox in particular, thanks for developing such a wonderful system which make us close to each other... Keep it up ya!!!...

0 comment:

 

Copyright 2010 Biar Berakhirnya Di Sini.

Theme by WordpressCenter.com.
Blogger Template by Beta Templates.