Sunday, 4 May 2008

Apa pendapat kalian tentang gambar2 ini?

Cantik kan?... Aku terima gambar ini dari e-mel yang dihantar oleh kawan aku... Aku share untuk tatapan kalian...

Mengikut isi kandung e-mel tu, gambar-gambar ini diambil di Indonesia... Entah betul atau tidak, aku tak tahu...

Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket

2 comment:

Encik KhaL said...

cam grafik je. hehehe. leh buat wallpaper

Reez said...

En. KhaL..

Gambar ni yang original, tapi bila dah download, mereka dah touch-up sikit...

Tapi still leh nampak gambar tu diambil dari lensa kamera...

Thanks bro!

 

Copyright 2010 Biar Berakhirnya Di Sini.

Theme by WordpressCenter.com.
Blogger Template by Beta Templates.