Wednesday, 18 June 2008

Aku kebosanan...

Hari ini, aku nak kena siapkan bahan2 untuk satu projek IT yang diamanahkan kepada boss dan juga aku... Yang tak sedapnya, projek ni ada dateline dan mesti diselesaikan sebelum tiba tarikhnya...

Kalian nak tahu bila?...

It's on June 30th... Arrrrggghhh.... Tinggal beberapa hari saja lagi... And then, aku dan boss aku masih lagi dalam keadaan kelam kabut... Itu tak ada, ini tak ada... Komunikasi dengan pihak ketiga (vendor yang sepatutnya buat semua ni) memang tak pernah wujud... Semuanya melalui orang lain...

Kalian tau sajalah, kalau dah banyak sangat campur tangan, jangan haraplah dapat buat dengan baik... Ada saja yang kurang... Dari segi respon pulak, tak perlulah aku terangkan... Bila dateline dah dekat, seorang demi seorang bersuara...

Aku bosan buat kerja macam ni... Selalunya, kerja2 yang aku lakukan, aku lebih suka buat dan siapkan sendiri tanpa bergantung pada orang lain... Inilah salah satu sebabnya... Aku memang pernah terkena sebelum ni dan selepas kejadian tu, memang aku tobat tak mau guna 3rd party lagi... This time around, aku tak ada choice... So, I guess aku kena terima lah seadanya...


Nota kaki:-
Yang nak diubah dan dinaiktaraf terlalu banyak!... Itu nak, ini pun nak... Tapi kerja, masih lagi tak jalan...

4 comment:

Mohd Adil Bin Mokti said...

salam bro, bro kerje sbg pe yek.. :)

Reez said...

Wsalam bro...

Sy kerja sebagai pegawai khidmat pelanggan di salah sebuah syarikat insuran di Kuala Lumpur...

Takde kene mengena dengan IT...

Ni buat projek IT sebab nak update website untuk company

:D

Anonymous said...

salam

sabo byk2 ye reez... moga dpt siapkan sume tugasan tu on time... keje mmg penuh ngan cabaran... huhu

Reez said...

Wsalam Manje..

Ape khabo?.. Lama x nampak Manje kat sini... :D

Yep... Terima kasih Manje... Tugasan Reez ni dah hampir selesai... Tinggal sikit lagi nak kene buat...

Thanks 4 the support!..

:D

 

Copyright 2010 Biar Berakhirnya Di Sini.

Theme by WordpressCenter.com.
Blogger Template by Beta Templates.