Sunday, 14 September 2008

Waktu aku tengah update setting kotak mesej aku, aku terperasan Admin telah memasukkan satu fungsi baru...

Function yang diberi nama "iExpect" ini berfungsi sebagai papan mesej dimana pengguna dapat menghantar mesej, masalah atau idea kepada Admin sebagai 'feedback' atau input bagi menyelesaikan dan menaiktaraf sistem yang sedia ada...

Menarik bukan?... Aku nak tanya kalian, dalam banyak-banyak kotak mesej yang disediakan didalam internet, ada berapa banyak kotak mesej yang menyediakan perkhidmatan sedemikian kepada pengguna?... Berapa banyak kotak mesej yang mengambil kira masalah pengguna dan mencorakkan sistem berdasarkan apa yang pengguna mahu?...

Aku rasa, cuma satu dua provider sahaja yang buat begitu... Rata-ratanya memang tidak ambil peduli akan kehendak pengguna dan mereka hanya develop sistem berdasarkan apa yang mereka rasa... Jadi, pengguna hanya dapat apa yang mereka hasilkan dan tidak dari apa yang pengguna mahu... Satu dari sebabnya ialah mungkin sistem yang dtawarkan adalah percuma dan pengguna hanya menerima apa yang ditawarkan... No question asked!...

Msjbox adalah sistem kotak mesej berbayar dimana semua pengguna yang berdaftar akan mendapat keistimewaan menggunakan fungsi yang disediakan... Disamping itu, Admin Msjbox sentiasa memastikan setiap pengguna berpuas hati dan mendapat apa yang sepatutnya mereka dapat... Selama aku berblogging, inilah kali pertama aku mengalami satu perasaan yang amat gembira ketika menggunakan perkhidmatan yang diberikan...

Tahniah kepada
Admin kerana telah berjaya menghasilkan satu kotak mesej yang interaktif, 'live' dan mudah untuk digunakan... Aku rasa, konsep sebegini harus diguna pakai oleh kebanyakkan provider yang lain; mengambil kira pendapat pengguna disamping cuba untuk memenuhi kehendak mereka... Di akhir nanti, pengguna akan berpuas hati dan sistem yang dicipta juga dapat dipertingkatkan...

Tidakkah itu sesuatu yang bagus?...

Photobucket



Nota kaki: -
Pada rakan-rakan blogger yang lain (yang masih belum menggunakan Msjbox) dan masih tercari-cari kotak mesej yang sesuai, pilihlah Msjbox... Tidak rugi anda menggunakan Msjbox ini... Macam-macam faedah yang akan anda terima... Satu faedah utama ialah jaringan rakan anda akan bertambah luas melalui Msjbox ini...

Apalah sangat jika kena bayar sedikit... Dalam dunia ini, bukan semuanya free dan ada sesetengah benda, untuk kita milikinya, kita harus membayarnya... Lagipun, ianya cuma RM10 untuk setahun... Kalau dibahagikan setiap bulan, setiap minggu, setiap hari, berapa sen la sangat yang anda akan belanjakan?...


4 comment:

iEn said...

ien pong baru pasan iexpect nih.. bleh laa komen memacam.. dah lame tul nantikan hehehe

Riezal said...

lawa theme blog ko.. keep blogging dude. salam ramadan from rezdrake

Reez said...

Ien...

Betul tu... Ape lagi... Komen la cepat... Kasik keje sikit kat Jun...

Hehehe....

Reez said...

Riezal...

Alhamdulillah... Biase2 aje theme aku ni... Aku ambil dari internet... Nak design sendiri, memang tak reti langsung!... Hehehe

Salam Ramadhan jugak...

:D

 

Copyright 2010 Biar Berakhirnya Di Sini.

Theme by WordpressCenter.com.
Blogger Template by Beta Templates.